dilluns, 14 de juliol del 2014

Entre muntanyes

Penjo el post ara, a causa de problemes amb la wifi de la (ja mítica) estació d'Innsbruck. Hi havia massa fotos i n'he tret unes quantes.

*******

Perdó, és que abans no tenia gens de temps d'escriure més. Després d'aquests dies més aviat mogudets, torno a pujar dalt d'un tren. Aquest es dirigeix cap a Innsbruck (l'estació on vaig passar la nit el dia 10, de les 2 a les 5 de la matinada), i després faré cap a Viena!

Pel que sembla, la Renfe no té gaire a envejar amb la companyia de trens italiana. Es veu que avui estaven de vaga i la majoria de trens que no funcionaven en hora punta estaven cancel·lats. Normalment, tenen el detall d'anunciar-ho una horeta abans... menys en casos com el meu tren, que ens han avisat que el cancel·laven UN MINUT abans de que marxés. Una mica penós, tot plegat, esperant el tren que estava anunciat però que mai no ha vingut. Què hi farem.

D'entrada, no semblava que pogués agafar cap altre tren fins les 9 del vespre. Afortunadament, els trens austríacs són menys propensos a estar de vaga i he pogut trobar un camí alternatiu a la ruta que tenia planejada. Una mica més tard del previst, però arribaré avui al vespre a Àustria, on m'allotjaré a l'alberg Do Step Inn. Ja us informaré sobre la qualitat dels lavabos.

Com a mínim, aquest petit retard en els horaris planejats m'ha permès fer un tast del que és (segons l'Ale) el millor gelat de Bolzano. Ah, Bolzano...    una comarca vitivinícola dins d'una regió que té una cultura força diferent de la del país on pertany. Fins i tot tenen crema catalana! Sembla que allò de "com el Penedès no hi ha res" ja no és del tot cert, oi?

Excel·lent primera parada del viatge. He conegut gent molt guai, he sentit grups de rock molt bons, he passejat entre muntanyes i he après a fer una mena de pasta d'espinacs molt típica d'aquesta regió que té un gust meravellós. I encara em queda una mica de fornatge parmesà! Auf wiedersehen, Sauftirol! L'aventura cap al nord segueix. I està valent la pena!!!

2 comentaris:

  1. Miki,
    el Tirol vilafranquí és ben poca cosa al costat del Sauftirol que tu has trepitjar.
    Fa molt bona pinta tot plegat. Les imatges, molt bones.
    Dedueixo que fa fresqueta, per la indument`ria de la gent.
    Començar bé el viatge, ni que sigui amb la vaga de trens italiana, és la millor manera d'iniciar un viatge, sens dubte.
    Que vagi bé per Viena ! Bon viatge!

    ResponElimina